Werkgevers

Werkgevers

Het is ons al vaak ter oren gekomen dat het moeilijk is om aan gediplomeerd en gemotiveerd personeel te komen. Daarnaast wordt u als werkgever geconfronteerd met dure opleidingen en wachttijden die soms wel kunnen oplopen tot wel 5 of 6 maanden. Dit is vaak een probleem omdat u direct mensen in wil zetten en niet pas over een aantal maanden. Daarnaast zit u met het probleem dat u niet weet hoe een aspirant chauffeur in de toekomst gaat functioneren en presteren. Wij als Taxi Werkproject Brabant willen deze lasten voor u verlichten of zelfs wegnemen.

De chauffeurs die Taxi Werkproject Brabant aanbied stellen u als werkgever in staat om aan gemotiveerd en gediplomeerd personeel te komen tegen een zeer scherp tarief. U kunt daarbij denken aan uitzenden, detacheren of direct in dienst via een werving en selectie fee. Al onze cliënten zijn in het bezit van de vereiste diploma’s en hebben een cursus levens reddend handelen en branchegerelateerde trainingen met goed gevolg afgesloten.


Taxi Werkproject Brabant wil u graag meer vertellen over de mogelijkheden in een vrijblijvend orienterend gesprek.  Neem contact met ons op via link of telefoonnummer 013-5700303.

Referenties
Airport Service Brabant
Taxi Korthout
Taxi Korthout exploitatie
Kempentaxi

TWPB >